top of page

Tas Huisvesting

Sinds 2004 werken wij met arbeidsmigranten, eerst vooral vanuit Polen maar nu ook uit andere EU-landen. Wij zijn erg tevreden met deze arbeidskrachten en willen dat ze goed gehuisvest worden.

 

Er is een prima contact met het uitzendbureau waar wij mee samenwerken. We zien dat de medewerkers jaar op jaar graag bij ons terugkomen.

 

Het uitzendbureau zorgt voor werving, selectie en de wekelijkse verloning. Tas Huisvesting BV is verantwoordelijk voor een goed verzorgde huisvesting. Een prima combinatie.

Tas Huisvestiging
Tas Huisvestiging

Tas Huisvesting BV is in staat om ook voor andere bedrijven de huisvesting te organiseren. Sinds 2017 zijn wij gecertificeerd volgens het SNF-keurmerk. We bieden de arbeidsmigranten een fijne en veilige plek om te wonen tijdens het verblijf in Nederland.

 

Een deel van deze arbeidsmigranten wil zich hier voor langere tijd vestigen, maar het grootste deel wil zich hier slechts tijdelijk vestigen. Hierdoor is er behoefte aan vormen van snel toegankelijke huisvesting, volledig gemeubileerd. Tas Huisvesting BV heeft voor de huisvesting van arbeidsmigranten verschillende accommodaties beschikbaar die flexibel inzetbaar zijn voor tijdelijke verhuur.

Contact Tas

Wanneer u opmerkingen of een compliment heeft over de huisvesting of uw buren dan kunt u een mail sturen via onderstaand formulier.

Knibbelweg 62, 2761JE, Zevenhuizen

Anker 1
bottom of page